vrijdag 26 april 2013

Nieuwe hoes voor tissuedoos

Op onze eettafel staat altijd een tissuedoos. Nu hebben we sinds kort nieuwe eettafelstoelen, dus ja.......toen heb ik ook maar een nieuwe hoes voor om de tissuedoos gehaakt!



Een fijn weekend en een fijne meivakantie voor de gelukkigen onder ons,

MALOTTE

maandag 15 april 2013

Van alles en nog wat

Tja......wat heb ik de afgelopen dagen gedaan......Veel, maar dan wel van alles en nog wat. Verjaardagen, feestjes, afspraakjes, schoolactiviteiten, veel mental coaching voor een meisje dat ineens angst heeft gekregen voor zwemles (vreselijk, wat doet het achterlaten van een huilend kind een moederhart zeer) enzovoorts enzovoorts. Nee, ik heb de afgelopen dagen niet stil gezeten. Wat creaties betreft, heb ik niet zo heel veel om te tonen. Alleen de volgende foto´s kan ik plaatsen. Maar goed, beter iets dan niets! 


Een uiltje naar een patroon uit het boekje Kleurrijke cadeautjes haken van Margriet de Muinck.


Een rokje uit het bekende rokjesboek van Mme ZsaZsa

Fijne dag en lieve groetjes,

MALOTTE

maandag 1 april 2013

Kussenhoes nummer 2

Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn eerdere berichtje. Inmiddels voel ik me gelukkig weer heel wat beter. En dat geldt ook voor mijn dochters, want ook die zijn de afgelopen week wat ziekjes geweest. Wat het haken betreft, heb ik me alleen beziggehouden met het afronden van kussenhoes nummer 2. Ik heb mezelf daarbij soms echt even moeten aanpakken. Het wegwerken van de draadjes en het afwerken blijven namelijk niet mijn leukste klusjes. Maar het is weer gelukt!!! Nu zijn er wel genoeg kussentjes op de meidenkamer. Op naar een andere kamer???!!!


De ene kant


De andere kant


In combinatie met kussen nummer 1


Fijne dag nog allemaal en lieve groetjes,

Malotte